האמת שזה ממש פשוט, לכל אחד מאיתנו יש בגוף מנגנון ריפוי, כך למשל כשאנחנו נחתכים מסכין ונוצרת שריטה – מיידית אנחנו חווים כאב, המוח מיד נכנס לפעולה ומפעיל את מנגנון הריפוי בשביל לסגור את הפצע עד שהוא נעלם לחלוטין!
המוח שלנו יודע לעשות את אותו הדבר בדיוק כשזה מגיע לכאבים אחרים.
בין אם מדובר בכאבים שהתוצר שלהם רגשי או כאבים שהתוצר שלהם פיזי (מחלה או פציעה)
מחקרים מראים שבמקרים רבים המוח מאותת על כאבים באיזור מסוים בגוף, אבל משום מה מייצר תקיעות במערכת האיתותים!
במילים אחרות, המוח עדיין לא מקבל את הרושם שהגיע הזמן להתחיל את תהליך הריפוי לאותו כאב, כתוצאה מכך הכאב נשאר מקובע באותו מקום והסבל שלנו גדל.
מה שאנחנו עושים בקפסולת מיינדפולנס, זה ללמד את המוח שאין צורך יותר להגיב לאיתותי הכאב של הגוף ושאפשר לעבור לשלב הריפוי והשחרור של הכאב!
מיליוני אנשים ברחבי העולם מדווחים שתהליכי מיינדפולנס עזרו להם להשתחרר מכאבים שהיו חלק בלתי נפרד מגופם שנים ארוכות ואשר שום תרופה או רופא לא הצליחו לעזור להם!
הטכנולוגיה של מיינדטק מעצימה בסדר גודל של עשרה מונים את הצלחת טיפולי המיינדפולנס.
חשוב לציין שהקפסולה שלנו היא לא תרופת קסם, ואינה תחליף לרופא או כדורים. לכן מומלץ להשתמש בקפסולה שלנו כטיפול משלים.