לביבות כרובית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

רכיבים:

1 ראש כרובית

1 בצל סגול

2\1 חבילת גבינה בולגרית 5%

2 ביצים

1 כוס קמח שקדים

2\1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

 

הוראות הכנה:

🔹 פרקו את ראש הכרובית.

🔹 בשלו עד לריכוך כ-8-10 דקות.

🔹 סחטו היטב את הכרובית מהמים.

🔹 טרפו את הביצים.

🔹 קצצו דק את הבצל.

🔹 הוסיפו את כל הרכיבים יחד.

🔹 ערבבו הכל והפכו לעיסה.

🔹 לאחר שהעיסה מתגבשת תנו לה לנוח מעט ולהתמצק (כ- 20-30 דקות).

🔹 בידיים לחות צרו לביבות והניחו על נייר אפייה בתבנית.

🔹 מרחו במעט שמן זית את הלביבות.

🔹 הכניסו לתנור ואפו למשך 15-20 דקות בחום של 180 מעלות עד להזהבת הלביבות.

 

בתאבון!

להשתחרר מסוכר ופחמימות מזיקות!

השאירו פרטים ותחזירו את השליטה אליכם