מתכון מרק עגבניות וקינואה

חמישי חורפי שמח לכולם!❄️🧤🌧️
אז אחרי הגשם הראשון ואחרי שהוצאנו את הסוודרים והמטריות מהמדף העליון,
הגיע הזמן גם לאיזה מתכון חורפי, חמים וטעים שיעשה לכם טוב בבטן
ונעים בלב💖 – בזמן שבחוץ יורד מבול 😊

מרק עגבניות וקינואה👌🥣

רכיבים:
6 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים לקוביות
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום
כ-1 כוס סלרי
2 קישואים חתוכים לקוביות
כרישה חתוכה לקוביות
2 ליטר מים
1 רסק עגבניות קטן
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
1 כף אבקת מרק
1/2 כף פפריקה חריפה
3 כפות קינואה

אופן ההכנה:👨‍🍳
🔸השרו את הקינואה למשך 30 דקות במים ולאחר מכן סננו
🔸טגנו את הבצלים והשום למשך 2-3 דקות
🔸הוסיפו את הירקות
🔸בשלו את הכל על אש בינונית למשך 2 דקות
🔸הוסיפו את המים לסיר, והביאו לרתיחה
🔸לאחר הרתיחה, הנמיכו את הלהבה ובשלו למשך 30 דקות
🔸הוסיפו את הקינואה והמשיכו לבשל למשך 20-25 דקות נוספות

בתאבון!😋

להשתחרר מסוכר ופחמימות מזיקות!

השאירו פרטים ותחזירו את השליטה אליכם