מתכון לאפת טחינה במילוי צמחוני או בשרי

חמישי שמח וסופש נעים!🥰🌹
גם בסופשבוע אנחנו ממשיכים לשמור
על תזונה נכונה, בריאה וטעימה 😋
השבוע הכנו לכם מתכון קליל ומעולה:
לאפת טחינה במילוי צמחוני או בשרי🌯🥦

מצרכים:
💟1 כף טחינה גולמית
💟1 ביצה
💟1 כף מים
💟קורט מלח

אופן ההכנה:👩‍🍳
מערבבים את כל החומרים בקערה
שופכים את התערובת לצלחת שטוחה
מכניסים למיקרוגל למשך 2 דקות
הופכים את הלאפה
מכניסים למיקרוגל ל- 20 שניות נוספות

מילויים(המילוי הינו עבור מנה אחת)

ירקות מוקפצים🍆🥦🌶️
מצרכים:
100-120 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
2\1 בצל, 1 גזר, 2\1 גמבה, 2 עלי כרוב לבן, 3-4 פטריות (אפשר לגוון עם ירקות אחרים).

הוראות הכנה:
💟משרים את קוביות הטופו כ-7-8 דקות ב-1 כף סויה
💟מטגנים ב-1 כף שמן כ-5 דקות עד להזהבת קוביות הטופו
💟לאחר מכן מחממים 1 כף שמן שומשום על מחבת
💟מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות עד להזהבה
💟 מוסיפים את הפלפל, הגזר ולבסוף את הכרוב והפטריות
ניתן לתבל עם מעט שום ומלח

חזה עוף מוקפץ🍗
מצרכים:
100-120 גרם חזה עוף חתוך לקוביות , 3\1 כפית מלח , 2\1 כפית פפריקה מתוקה , מעט פלפל שחור, 1 שן שום קצוצה, 1 כף פטרוזיליה או כוסברה (קצוצים), חצי בצל חתוך לרצועות

הוראות הכנה
💟מתבלים את קוביות חזה העוף בכל התבלינים
💟מטגנים על מחבת עם 1 כף שמן את רצועות הבצל עד להזהבה
💟מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כ-2 דקות מכל צד

בתאבון! 🙂

להשתחרר מסוכר ופחמימות מזיקות!

השאירו פרטים ותחזירו את השליטה אליכם