מתכון סלט עדשים וירקות

מצרכים:
1 כוס עדשים חומות או שחורות
2 גזרים
8-10 פטריות פורטבלו או שמפיניון
1 בצל סגול
מעט כוסברה
גבעול סלרי
כמון, כורכום, פלפל שחור גרוס, מלח

אופן ההכנה:
💚מומלץ להשרות את העדשים כ-6-7 שעות במים לפני הבישול
🤍הכניסו את העדשים לסיר, הוסיפו שתי כוסות מים והביאו לרתיחה
🧡הנמיכו את הלהבה ובשלו למשך 20 דקות
💛חתכו את הגזר לרצועות
💚חתכו את הפטריות לפרוסות או קוביות
🤍קצצו את גבעול הסלרי
💛במחבת עם 1 כף שמן הקפיצו את הגזר, ולאחר מכן את הפטריות
🧡הוסיפו את הסלרי הקצוץ
💙תבלו בכמון, מלח, פלפל וכורכום
🤍לעיטור ניתן להוסיף פטרוזיליה ובצל סגול

להשתחרר מסוכר ופחמימות מזיקות!

השאירו פרטים ותחזירו את השליטה אליכם