מתכון קציצות עדשים שחורות וקינואה

מצרכים:
כוס עדשים שחורות
כוס קינואה
2 בטטות קטנות
1 בצל
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
1 כף שמן זית
כפית מלח
4\1 כפית כמון
2\1 כפית קינמון

הוראות הכנה:
🌻קלפו את הבטטה
🌼בשלו אותה במים רותחים וכשהיא מתרככת מעכו אותה לפירה
🌺בשלו את העדשים כ- 25 דקות במים רותחים, לאחר הבישול – סננו וקררו אותם (מומלץ להשרות את העדשים במים למספר שעות ולאחר מכן לשפוך את המים)
🌻לתוך סיר צקו 1 כף שמן זית והוסיפו כוס קינואה
🌼הוסיפו 1.5 כוסות מים, הביאו לרתיחה, הנמיכו את הלהבה ובשלו על להבה נמוכה 17 דקות
🌺הכניסו לתוך מעבד מזון את העדשים, הבצל, הפטרוזיליה והשום
🌻ערבבו את מחית העדשים עם מחית הבטטה
🌼ערבבו את המחית של הבטטה והעדשים עם הקינואה
🌺תבלו במלח, קינמון וכמון
🌻הכניסו את התערובת למקרר לכ-30 דקות
🌼רפדו תבנית בנייר אפיה
🌸צרו מהתערובת קציצות
הכניסו לתנור למשך 20-25 דקות בחום של 20 מעלות

להשתחרר מסוכר ופחמימות מזיקות!

השאירו פרטים ותחזירו את השליטה אליכם