עוגת גבינה מדהימה ללא סוכר, שף מיקי שמו

עוגת גבינה מדהימה וקלה להכנה של השף מיקי שמו, שתוכלו לשלב בתפריט שלכם, בקלות, כיף והכי חשוב ללא ייסורי מצפון בכלל! מדהים!

המתכון המלא
מתאים לתבנית קוטר 20
רשימת חומרים:
1 ק”ג גבינה 5%
4 יחידות ביצים מידה M או 3 יחידות מידה L
חלמון גרידה מלימון אחד
250 גרם “כמו סוכר”
50 גרם אינסטנט פודינג ללא תוספת סוכר בטעם וניל
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום 150 מעלות.
במיקסר מערבלים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים.
מוזגים לתבנית עגולה קוטר (20) ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, מורידים את חום התנור ל- 140 מעלות וממשיכים לאפות כ- 30 דקות נוספות עד להזהבה בשוליים, מצננים היטב את העוגה.
רצוי להכין את העוגה יום מראש ולשמור אותה במקרר לאחר שהצטננה היטב. בתאבון! 🙂

להשתחרר מסוכר ופחמימות מזיקות!

השאירו פרטים ותחזירו את השליטה אליכם

דילוג לתוכן